Blomkål og brokkoligrateng

Blomkål og brokkoligrateng er et perfekt tilbehør til de fleste kjøtt eller fiskemiddagene. Med en deilig hvit ostesaus og selvfølgelig ost på toppen, smaker dette bare nydelig.

Blomkål og brokkoligrateng
Blomkål og brokkoligrateng
Ingredienser
  • 1 dl fløte
  • 100 gram ost
  • Ca et halvt blomkålhode
  • Ca et halvt brokkolihode
  • Salt og pepper
  • Ost til garnityr

Fløten og osten varmes opp i en kjele så osten smelter, ha i litt salt og pepper. Ha blomkålet og brokkolien i en ildfast form,  hell over ostesausen og til slutt ost på toppen av gratengen.

Stekes i stekeovnen på 180 grader i ca 20 minutter, eller til osten blir gylden. Mmm sunt og nydelig snadder er servert 🙂

Blomkål og brokkoligrateng - perfekt tilbehør til kjøtt eller fisk
Blomkål og brokkoligrateng – perfekt tilbehør til kjøtt eller fisk
LIKER DU DET DU SER? FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM. VI SES DER DA 🙂