Eggesalat

Eggesalat – hva med en liten tvist til påskefrokosten? Egg hører jo med til påskematen, og en eggesalat er enkel å lage og gir raskt frokostbordet en liten oppgradering.

Eggesalat til påskefrokosten
Eggesalat til påskefrokosten

Salaten står seg fint i kjøleskapet noen dager, så du kan gjerne lage en raus porsjon.

Ingredienser
  • 4 egg
  • 4 ss majones
  • 2 ss creme fraiche
  • en skvis med sitron
  • ca 10 cm purre opphakket
  • Salt og pepper
  • Dryss over litt gressløk om du har

Kok eggene mens du rører sammen de øvrige ingrediensene. Hakk opp de kokte eggene og bland de inn i salaten. Kom og spis – frokosten er servert 🙂

TIPS – ha i noen skinkebiter, avokado eller kanskje reker, hvis du føler for å avansere litt 🙂

LIKER DU DET DU SER? FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM. VI SES DER DA 🙂