Fiskepinner

Fiskepinner lager du enkelt selv. Og denne versjonen har bare fisk som innhold, det er jo en bra bonus eller hva? 🙂

Fiskepinner
Fiskepinner
Ingredienser
  • 300 gram hvit fisk, f.eks torsk, sei eller breiflabb
  • 3 ss sesam frø
  • 3 ss mandler/ mandelmel
  • 1 egg
  • Salt og pepper

Ha sesamfrøene og mandler i en blender/ stavmikser og mal det opp til mel. Ha salt og pepper i melblandingen og ha alt i en liten skål. Ha en egg i en egen skål og visp egget sammen.

Skjær fisken i biter eller staver. Dypp hver bit først i egget, deretter i melblandingen. Ha så bitene over i en ildfastform. Bitene skal ligge flatt slik at de får noenlunde jevn varme, du skal altså ikke stable fiskebitene i høyden.

Stek fisken på 200 grader i ca 20-22 minutter, til du ser de blir gyldne i fargen.

Server sammen med en salat og gjerne blomkål og brokkoli grateng.

Kom og spis, maten er servert 🙂

Fiskepinner med blomkål og brokkoligrateng
Fiskepinner med blomkål og brokkoligrateng
LIKER DU DET DU SER? FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM. VI SES DER DA 🙂