Fylt kylling med bacon

Fylt kylling med bacon er supergodt, enkelt men likevel en oppgradering av den tradisjonelle kyllingfileten. Jeg har valgt å fylle kyllingen med ost, så når du tar en bit renner det varm smeltet ost ut av fileten…. mmmmm så godt!

Kylling og bacon hører så godt sammen, så jeg pleier ofte å surre bacon rundt kyllingfileten. Du får en mye saftigere smak, i tillegg til den crispy’e baconet som jo alltid smaker veldig godt 🙂

Fylt kylling med bacon
Fylt kylling med bacon
Ingredienser
  • 2 kyllingfileter
  • 12 skiver bacon
  • 2 never ost
  • Salt og pepper
  • Timian
Fremgangsmåte
  1. Ha en kyllingfilet i en frysepose, og bank den flat. Når du tror du er ferdig, bank litt til. Gjenta med de andre kyllingefiletene.
  2. Legg osten på kanten av den ene langsiden, og rull fileten sammen til en pølse.
  3. Legg 6 bacon skiver tett sammen, legg kyllingfileten på baconskivene, og rull alt sammen så stramt som du klarer.
  4. Krydre med salt, pepper og timian
  5. Legg baconsurrede kyllingfileter i en form og stek på 220 grader i ca 25 minutter

Så enkelt kan det gjøres! Og jeg lover deg, det smaker så mye mer enn den tradisjonelle kyllingfileten som normalt kommer på kjøkkenbordet. Er du også klar for en liten oppgradering av kyllingfileten?

TIPS – kyllingfilet fylt med for eksempel fetaost og spinat er også kjempegodt! Eller kanskje en grønnsaksmos? Her er det bare å slippe fantasien løs, det er ihvertfall ingen grunn til å spise kun tradisjonell filet.

LIKER DU DET DU SER? FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM. VI SES DER DA 🙂