Indrefilet med pesto og spekeskinke

Indrefilet med pesto og spekeskinke – en enkel middag med gode smaker. Indrefilet lager seg jo stort sett selv, og med litt pesto har du løftet smaken til nye høyder.

Blomkålmos er en klassiker her i hjemmet, så det ble tilbehøret også i dag, perfekt match.

Indrefilet med pesto og spekeskine
Indrefilet med pesto og spekeskine
Ingredienser Indrefilet

4 porsjoner

  • 800 gram indrefilet av svin
  • 1/2 glass med pesto (lag eventuelt pestoen selv)
  • Spekeskinke (eventuelt bacon)
Ingredienser blomkålmos
  • 2 blomkålhoder medium-stor størrelse
  • 100 gram smør
  • 1 dl fløte
  • Salt og pepper

Smør pestoen på indrefileten og pakk den inn med spekeskinken. Pestoen vil holde spekeskinken på plass, så det er ikke behov for å feste spekeskinken ytterligere.

Bruk gjerne et steketermometer, stekes på 125 grader til termometeret viser 70 grader, dvs ca 25-30 minutter.

Del opp blomkålene i store biter og kok de opp i en kasserolle. Når blomkålet er mykt, siler du av vannet, tilsetter smør og fløte. Mos alt sammen med en stavmikser, tilsett salt og pepper etter din gane.

Maten er servert – kom og spis 🙂

LIKER DU DET DU SER? FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM. VI SES DER DA 🙂

Er du en matblogger og liker det du ser? Les her om retningslinjer for deling 🙂