Ingefærshot

Ingefærshot er redningen nå når høstforkjølelsene står for døren. Har du smakt det allerede? Hvis ikke så er tiden nå kommet 🙂

Jeg lager min rå, altså jeg koker ikke opp ingrediensene. Dette gjør jeg kun for å beholde flere av næringsstoffene i ingefærshot’en. Jeg vil ha mest mulig næring ut av min shot og dermed mest mulig effekt. En ekstra bonus er at det tar kortere tid å lage den 😉 Så da er det bare å sette i gang da vel?

Ingefærshot - one shot a day keeps the doctor away :-)
Ingefærshot – one shot a day keeps the doctor away 🙂
Ingredienser
  • 1 eple, gjerne et syrlig eple
  • 1/2 sitron
  • 20 gr ingefær
  • 10 dråper stevia, eventuelt honning
Fremgangsmåte

Du kan selvfølgelig lage denne ingefærshot’en i en juicemaskin.  Har du ingen juicemaskin tilgjengelig, er det ingen grunn til å gi opp, da følger du bare denne fremgangsmåten;

Rens ut kjernen av eplet og skallet av sitronen, og ha alle ingrediensene sammen i en blender. Når alt er godt blandet, heller du miksen over en sil og siler ut væsken. Press gjerne massen i silen med en skje, så du får ut så mye væske som mulig.

Drikk med en gang eller hell på en flaske og oppbevar i kjøleskapet. Den er ihvertfall holdbar 3-4 dager, men som med alle ferske varer så er den mest effektiv med en gang. Skål!

Skål med ingefærshot :-)
Skål med ingefærshot 🙂

TIPS – Gurkemeie er et vidundermiddel for kroppen. Det kan være vanskelig å få tak i fersk gurkemeie, men gjør du det, så følg gjerne denne oppskriften på ingefærshot med gurkemeie! Super vidunderdrikk som kroppen din vil elske deg for 🙂

LIKER DU DET DU SER? FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM. VI SES DER DA 🙂