Kokoskrem

Er du fysen på noe godt? Lei av eggerøre til frokost? Savner dessert? Ja hva som helst – kokoskrem kan redde deg når du føler at lavkarbo-maten blir for kjedelig. Dette er det enkleste du kan lage, det er så enkelt at det nesten ikke er en egen oppskrift.

Kokoskrem - miks den med hva du vil og det blir en nydelig dessert, frokost, lunsj, snacks.
Kokoskrem – miks den med hva du vil og det blir en nydelig dessert, frokost, lunsj, snacks.
Slik lager du kokoskrem
  1. Ta en boks kokosmelk, rosa hermetikkboks fra Santa Maria, sett den i kjøleskapet over natten eller i fryseren en liten times tid. Det er mulig du kan bruke et annet merke også, men jeg vet ikke hvordan de skiller seg på den måten dette merket gjør.
  2. Kokosmelken har nå skilt seg. Fisk ut den harde massen fra melken, altså selve kokoskremen.
  3. Ha kokoskremen i en bolle, ha i litt vaniljepulver/ stevia/ sukrinmelis (smake deg frem til riktig søtmengde for deg, du trenger veldig lite søtning) og miks med håndmikser.
  4. Ta-daaaa kremen er ferdig og kan nytes!

Kan det bli enklere?

For variasjon kan du ha i bringebær og lage bringebærkrem. Du kan ha i sjokolade og lage sjokoladekrem. Spis den med litt nøtter til frokost eller lunsj. Vel, bare fantasien setter grenser her, så prøv deg frem til din favoritt. Send meg gjerne en kommentar og bilde på din variant!

img_0283

Jeg brukte kokoskremen sammen med sjokolademousse i dag - nydelig!
Jeg brukte kokoskremen sammen med sjokolademousse i dag – nydelig!

Kremen lagres i kjøleskapet og varer så lenge ditt søtsug tillater det 🙂

LIKER DU DET DU SER? FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM. VI SES DER DA 🙂