Kylling med spekeskinke

Kylling med spekeskinke  fikk jeg servert på en restaurant for ikke lenge siden, og det smakte kjempegodt både da og nå. Jeg justerte litt på oppskriften slik at det ble litt sunnere ved å bytte ut potetmosen med blomkålmos. Så enkelt, sunt og godt! Og det var faktisk veldig godt å spise noe som ikke minner om julen… den kommer tidsnok 🙂

Kylling med spekeskinke
Kylling med spekeskinke
Ingredienser kyllingfilet med spekeskinke

To porsjoner

  • 3-4 kyllingfileter
  • 6 spekeskinker (eventuelt bacon)

Surr spekeskinken rundt kyllingfiletene, ca 2 pr filet, og stek den i stekeovnen på 200 grader i ca 25 minutter.

INGREDIENSER BLOMKÅLMOS
  • 1-2 blomkålhoder medium-stor størrelse
  • 50 gram smør
  • 0,5 dl fløte
  • Salt og pepper

Del opp blomkålene i store biter og kok de opp i en kasserolle. Når blomkålet er mykt, siler du av vannet, tilsetter smør og fløte. Mos alt sammen med en stavmikser, tilsett salt og pepper etter din gane.

Kylling med spekeskinke
Kylling med spekeskinke
Kom og spis, maten er servert 🙂

Maten er servert – kom og spis 🙂

LIKER DU DET DU SER? FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM. VI SES DER DA 🙂