Noen ganger er de kjappe løsningene nødvendig!

Jeg sitter her sørpe forkjølet, ingen matlyst og ingen fantasi til å tenke ut hverken frokost, lunsj eller middag… er det ikke sånn av og til? Hverdagen blir for hektisk, enten av sykdom eller bare at alt skal skje på samme dag og uke. Noen ganger er de kjappe løsningene nødvendig!

Så det eneste jeg tenker nå er – hva er kjapt, enkelt og lavkarbo. Jeg vil ha noe som er lett å gripe med seg i farta, og hvor jeg ikke føler jeg «ødelegger» den gode flyten med lite karbohydrater. Og siden matlysten er ganske skral, må det også smake godt.

ProPud med sjokoladesmak. Toppet med kokos, bringebær og et dryss med sukrinmelis
ProPud med sjokoladesmak. Toppet med kokos, bringebær og et dryss med sukrinmelis
ProPud med vaniljesmak. Toppet med valnøtter, fibersirup gold, bringebær og et dryss med sukrinmelis
ProPud med vaniljesmak. Toppet med valnøtter, fibersirup gold, bringebær og et dryss med sukrinmelis
Kjapp frokost, lunsj, dessert eller kveldsmat – good to go!

På harry shopping i Sverige, røsket jeg med meg disse godsakene – ProPud. De er bare helt super til en kjapp frokost, lunsj eller kveldsmat. Ja til med som dessert egner disse seg utmerket!

Noen ganger er de kjappe løsningene nødvendig! ProPud med sjokolade og vaniljesmak
Noen ganger er de kjappe løsningene nødvendig! ProPud med sjokolade og vaniljesmak

Skal du ha gjester som ikke lever lavkarbo-livet, kan du med glans servere ProPud, og selv spise det samme som gjestene med god samvittighet. Du har den bare i et elegant glass/ skål og topper det med det du har, som for eksempel valnøtter, fibersirup til karamellsaus, bringebær, blåbær, sjokolade, sukrinmelis. Ja her er det bare fantasien som setter grenser 🙂

ProPud inneholder 4,5 kb pr 100 gram, så hvis du skal holde deg i ketose er kanskje denne utenfor menyen. Men ellers er ProPud en nødløsning når hverdagen går for fort 🙂 Kalorimengden er lav (71,9/100 gr), så det er jo et pluss om du er opptatt av det.

Jeg fikk anbefalt smakene sjokolade og vanilje, og begge to er kjempegode! Jeg klarer virkelig ikke velge en fremfor den andre, så hvis jeg var deg ville jeg valgt den smaken du pleier å like best. Er du f.eks en sjokolade-elsker, så er nok det favoritten din her også.

Har du lyst å prøve ProPud, kan du bestille de i Proteinfabrikken.

HER finner du Propud med sjokolade, og HER finner du ProPud med vanilje. De koster kr 29,-. Du får rabatt om du kjøper pakke med 12 stk, pakken koster da kr 349,-

Håper det smaker, jeg syns de er supre på smak og enkle løsninger når man trenger det 🙂

/adlinks i lenker/

OM DU ØNSKER, FØLG MEG GJERNE FACEBOOK ELLER PÅ INSTAGRAM . VI SES DER DA 🙂