Sjokolademuffins til påske?

Hva med sjokolademuffins til påske? I så fall vil jeg anbefale disse godsakene her. Bonusen er at de holder seg veldig godt i kjøleskapet, og smaker minst likeså godt dagen etter.

I dag er det Kakedagen, og i tillegg er det jo startskuddet på påsken. Det er jo to gode grunner til å bake, så da er det bare å sette i gang da 🙂

Sjokolademuffins til påske?
Sjokolademuffins til påske?
INGREDIENSER
  • 180 gram romptemperert smør
  • 80 gram sukrin gold
  • 4 egg
  • 100 gram mandelmel
  • 40 gram valnøtter – malt opp til mel i en blender/ foodprosessor
  • 40 gram kakao
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljepulver
  • 3 ss majones
  • 20 dråper stevia sjokoladesmak eller vanilje
  • Noen saltkorn
Frosting
  • 300 gram naturell kremost
  •  60 gram romtemperert smør
  •  200 gram sukrinmelis
  • 20 gr  kakao

/adlink i lenker/ 

FREMGANGSMÅTE

Miks smør og sukrinmelis sammen. Bland inn egg, majones og de resterende ingrediensene. Hell røren over i muffinsformer og stek de på 180 grader i 20 minutter. Jeg fikk totalt 17 muffinser av denne oppskriften, og da brukte jeg muffinsformer i størrelsen medium.

For å lage frostingen, mikser du alle ingrediensene godt sammen. Voila – fiks ferdig.

 

Mmm, kjempegodt!
Mmm, kjempegodt!
God påske 🙂
LIKER DU DET DU SER? FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM. VI SES DER DA 🙂