Squash spagetti med kylling i pesto saus er en favoritt jeg stadig kommer tilbake til. Dette er en middag med mange deilige smaker og som er veldig lett og kjapp å lage. En perfekt hverdagsmiddag når ting skal bli kjapt ferdig 🙂

Dette er en oppskrift til ca to persjoner.
Ingredienser
- 2 squash
- 2 kyllingfileter
- 1 glass pesto (sjekk ingrediensene på glasset, noen av de er full av sukker, mens andre er uten for mye tilsetninger. Jeg bruker ofte coop’s merke)
- 1/2 rød paprika
- 1/2 gul paprika
- Eventuelt – strø over med ristede cashewnøtter
Fremgangsmåte
- Du trenger en grønnsakskutter/ spirulizer for å strimle opp squashen i spagetti. Hvis du ikke har en grønnsakskutter, kan du bruke potetskreller og lage «båndspagetti» av squashen. Den indre kjernen av squashen, der de små frøene er, skal ikke brukes.
- Kutt opp kyllingfilene i passende biter og stek de
- Ha pesto og paprika sammen med kyllingen og varm det opp.
- Hell sausen over squash spagettien og nyt en herlig middag 🙂
Det er ikke nødvendig å koke squash spagettien på forhånd. Ha gjerne squashen liggende i romtemperatur noen timer før middag, så har den en grei temperatur slik den er.
Kom og spis – maten er servert 🙂

TIPS – En ekstra piff på retten får du om du rister litt cashewnøtter og strør over like før servering.