Squashkaker med deilig ostesaus

Squashkaker med deilig ostesaus – en perfekt kjøttfri middag! Squashkakene smaker kjempegodt, masse grønnsaker med en crispy osteramme rundt. Ostesausen er bare helt n y y y y d e l i g !

Squashkaker med deilig ostesaus
Squashkaker med deilig ostesaus
Ingredienser squashkaker
  • 2 små/ medium squash
  • 2 ts salt
  • 1 egg
  • 60 gram parmasan
  • ca 1/4 løk
  • Salt og pepper
Ingredienser ostesaus
  • 1 dl revet ost
  • 1 dl fløte
  • 1 dl mandelmelk
  •  Salt og hvit pepper

Rasp squash’ene, legg de i et dørslag med en bolle/ skål under. Bland inn saltet i squashblandingen, og la det stå ca 30 minutter. Mye av saltet i squashen vil nå trekke ut. Etter 30 minutter presser du ut så mye vann du klarer. Enkleste måte er å bare bruke hendene, forme en ball og skvise så godt du klarer.

Ha i egg, parmasan, løk og salt og pepper. Form røren til 4 kaker (a la kjøttkaker), og stek de i stekepannen.

Ha alle ingrediensene til sausen i en liten kasserolle. Kok opp, og la sausen putre noen minutter.

Server gjerne med en salat og kokte grønnsaker til.

Voila – maten er servert, kom og spis 🙂

Mmm :-)
Mmm 🙂
LIKER DU DET DU SER? FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM. VI SES DER DA 🙂