Sukkerfri marsipan

Sukkerfri marsipan, nam nam. Supert julesnacks og kjempefin vertinnegave om du skal på besøk til noen nå før jul. Så enkelt å legge de i en krukke med noe juledekor og en smakfull, sunn og innbydende oppmerksomhet er klar 🙂

Sukkerfri marsipan
Sukkerfri marsipan
Ingredienser

/adlinks i lenker/

Bland sammen alle ingrediensene, og la deigen hvile litt i kjøleskapet. Jeg lot den ligge  over natten, men et par timer burde også holde. Deigen fastner litt når den får hvile, og blir lettere å bearbeide.

Lag små kuler eller andre figurer, dekorer de gjerne med sjokolade eller konditorfarge om du føler deg kreativ i dag 🙂

Marsipankuler med bringebærpulver, frysetørket bringebær som er knust til pulverform.
Marsipankuler med bringebærpulver, frysetørket bringebær som er knust til pulverform
Marsipankuler med pekanøtter
Marsipankuler med pekanøtter

Om du går til menyen øverst til høyre hvor det står OPPSKRIFTER, finner du et menyvalg som heter JUL. Her finner du flere forslag til en sukkerfri jul, for eksempel kokosmakroner med sjokoladedryss og brente mandler. Nyt mens du gleder deg til julen kommer 🙂

TIPSmandelmel, sukrin melis og stevia er på TILBUD denne uken. Tilbudet finner du HER.

LIKER DU DET DU SER? FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM. VI SES DER DA 🙂

Er du en matblogger og liker det du ser? Les her om retningslinjer for deling 🙂