Egg og bacon to go

Hadde det ikke vært fint å ta med seg egg og bacon som niste? Det er jo ikke hver dag man rekker å stå å steke egg og bacon til frokost eller lunsj. Det tenkte jeg og, så da ble det egg og bacon to go 🙂

Egg og bacon - klar til nistepakka
Egg og bacon to go

Jeg brukte mitt uunværlige muffinsbrett her. Dette brettet blir flittig brukt her på kjøkkenet, pussig nok sjelden til muffins. Men tilbake til egg og bacon, la oss ta det steg for steg.

 

Kle muffinsformen med bacon
Kle muffinsformen med bacon

1. Kle muffinsformen med bacon som vist på bildet.

 

 

 

 

Fyll formene med egg og ost
Fyll formene med egg og ost

2. Fyll formene med egg blandet med revet ost. Jeg brukte 8 egg til 12 former. Mengden med ost var på slump. Til slutt strødde jeg litt revet ost på toppen.

Ikke ha formene helt fulle, eggene vil ese ganske mye.

 

 

 

Stekes 200 grader til de er gyldne på farge, ca 15 minutter
Stekes 200 grader til de er gyldne på farge, ca 15 minutter

3. Stekes på 200 grader til de har en gylden farge, ca 15 minutter.

 

 

 

 

Så enkelt var det å lage opp lunsj for mange dager – smart?

Om du ikke har et slikt muffinsbrett, kan du jo bruke vanlige muffinsformer. Jeg kjøpte mitt muffinsbrett HER, og har ikke angret et sekund på den handelen. Kanskje det er noe du kan ønske deg til jul? Eller kjøp det nå og lag f.eks suuuupergode taco chips, muffins eller andre godsaker 🙂

LIKER DU DET DU SER? FØLG MEG GJERNE PÅ FACfEBOOK OG INSTAGRAM. VI SES DER DA 🙂