Familievennlig rundstykker

Familievennlig rundstykker- altså rundstykker selv barna vil spise, og som også er glutenfritt og lavkarbo. Det er jo ikke alltid det er praktisk gjennomførbart å lage flere typer brød til familien, og jeg skjønner at barn og ungdom ikke akkurat elsker lavkarbo brød. Kan vi ha kun en versjon som alle liker?

Familievennlig rundstykker
Familievennlig rundstykker

Dette brødet testet jeg ut som rundstykker, og smakstesten ble gjennomført av to fjortenåringer sammen med to voksne. Resultatet ble at alle spiste og var fornøyd! Ingen plukket ut nøtterester fra brødet eller klagde på at de heller ville ha kneippbrød – det kaller jeg suksess 🙂

Denne gangen brukte jeg denne brødmiksen, som har kun 2 kh pr skive 🙂 Det var også veldig lett å lage og hele bakeprosessen er ferdig på 30 minutter – bland sammen med vann, stek og server nystekte varme rundstykker til frokost.

Rundstykkene vil også  gjøre en god jobb som hamburgerbrød.

Familievennlig brødmix - glutenfri og lavkarbo
Familievennlig brødmix – glutenfri og lavkarbo

Når jeg har tid og tidsplanen går på skinner, så lager jeg dette brødet som jeg syns er kjempegodt! Men for de dagene som ikke er helt sånn, så har jeg en brødmix liggende. Jeg kjøper brødmix‘en HER. Hvorfor ikke spare deg litt tid nå før jul? Du har sikkert nok å gjøre uten å bake flere typer brød.

/adlinks i lenker/

Duften av nystekte rundstykker, aaahhh kan du kjenne det? :-)
Duften av nystekte rundstykker, aaahhh kan du kjenne det? 🙂
LIKER DU DET DU SER? FØLG MEG GJERNE PÅ FACFEBOOK OG INSTAGRAM. VI SES DER DA 🙂