Favoritter fra Iherb

Her er noen av mine favoritter fra Iherb. Det er veldig mange produkter i nettbutikken, så man kan lett gå seg vill i sortimentet. Som mange andre steder så er noen produkter av bra kvalitet, mens andre er dessverre ikke det. Derfor vil jeg dele mine favoritt produkter, så får du en liten guide basert på mine erfaringer.

Har du aldri handlet på Iherb før, kan du lese min introduksjon til hvordan du handler på Iherb her.

Stevia dråper

På Iherb har de et stort utvalg av stevia dråper med mange ulike smaker. De er også en god del billigere enn når du kjøper de her i landet. Disse tre smakene er kjempegode og de har jeg alltid på kjøkkenet, men her er utvalget enormt så let deg frem til din favoritt 🙂

English Toffee
English Toffee
French Vanilla
French Vanilla
Dark Chocolate
Dark Chocolate
Pink Himalayan salt

Grovt salt som er hakket mer sunnere enn den vanlig bordsalt versjonen, i tillegg smaker det så utrolig mye bedre. Her er prisen veldig mye lavere enn når du handler på helsekost. Jeg kjøper den som er i en pose siden jeg skal ha den over i en saltkvern, de har også varianter som er i egne saltkverner/ krydderbokser.

Pink Himalayan salt
Pink Himalayan salt
Pink Himalayan salt
Pink Himalayan salt
Økologisk kokosolje

Denne er kjempegod, økologisk og ca en femtedel av prisen i Norge. Dette er en stor krukke på ca 1 liter. På grunn av vekten blir denne nesten en ordre alene, men detaljene rundt handling på Iherb kan du lese mer om her.

Økologisk kokosolje
Vaniljepulver

Jeg bruker ofte vaniljepulver i maten jeg lager. Det er en nydelig smak og så mye lettere å bruke enn å koke opp en vaniljestang. Dette er en liten krukke og den koster litt, men denne har du veldig lenge da det er lite som skal til.

Pure Vanilla
Ulike varianter med te

Jeg elsker yogi te’ene, og på Iherb finner du et stort utvalg. Jeg liker også veldig godt Matcha te som er supersunn og smaker kjempegodt med mandelmelk i. Noen av Matcha te’ene som selges her er tilsatt sukker, så om du ikke ønsker det så sjekk ingrediensene. Den varianten jeg har her er uten sukker.

Yogi tea
Matcha tea
Frysetørkede bær

Frysetørkede bær er kjempegodt å bruke i for eksempel chiapudding. Det er konsentrert i smak så det er veldig lite som skal til.

Frysetørkede blåbær
Frysetørkede bringebær
Frysetørkede jordbær

Hvis du bruker rabattkoden GRM960 når du handler, får du 5$ i rabatt på ditt første kjøp 🙂 Happy shopping!

LIKER DU DET DU SER? FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM. VI SES DER DA 🙂