Hvordan du handler på Iherb

Iherb er en amerikansk helsekostbutikk på nett og er en av de største nettbutikkene innen helsekost, kosttilskudd, økologiske/ sukkerfrie/ glutenfrie ingredienser, sminke, kremer og veldig mye mer. Her finner du mange kjente og nye produkter, de fleste er mye billigere enn i Norge.

Hvordan du handler på Iherb
Hvordan du handler på Iherb

Webadressen er www.iherb.com

Utvalget er enormt og de har mange produkter du ikke får tak i eller er vanskelig å få tak i i Norge.

Jeg kjøper mye fra Iherb og min erfaring er at det er helt trygt å handle derfra. Betalingssystemene er helt sikre og jeg får alltid det jeg har bestilt innen den tid de har estimert.

Det er noen ting som er smart å ta hensyn til når du handler der, her er mine tips og erfaringer.

 1. Hvis du aldri tidligere har handlet på Iherb, må du lage deg en konto. Det gjør du ved å følge menyen øverst i høyre hjørne.
  Create an account – lag din egen konto
 2. Du kan endre innstillingene og valuta til å vise norske kroner, så er det lettere å følge med på totalbeløp du handler for. Hvis totalbeløp (kjøp + frakt) overstiger kr 350 må du betale toll av varene. Det kan derfor være smart å holde seg under denne grensen, og eventuelt dele opp  bestillingen i to ulike ordre om du skal bestille mye. Innstillingene endres øverst i venstre hjørne.
  Her endrer du innstillingene til å vise norske kroner 
  Her endrer du innstillingene til å vise norske kroner
 3. Pass på frakt – når du overstiger 1,8 kg (4lbs) så endres fraktmåten og fraktkostnadene økes veldig. Det kan derfor være smart å heller dele opp bestillingen i to fremfor å overstige denne grensen. Fraktkostnader og fraktmåte kan du følge med på nederst til venstre i handlevognen din.
  Fraktmåte og fraktkostnad vises her
 4. Bruker du rabattkoden GRM960, får du 5$ i rabatt på din første ordre. Rabattkoden registrerer du i handlevognen, til venstre under produktene du har lagt i handlevognen.
  Promo code rabattkode for å få 5$ i rabatt
 5. Leveringstiden pleier å være ca 10 dager.
 6. Nå er du klar til å handle i vei! Let, søk og finn dine favoritter. Jeg kommer også med mine favoritter etterhvert, så da kan vi jo dele de 🙂
  Rabattkode GRM960
  Rabattkode GRM960