Ingefærshot kan være redningen nå når viruser og forkjølelsene banker på døren. Har du smakt det allerede? Hvis ikke så er tiden nå kommet 🙂
Jeg lager min rå, altså jeg koker ikke opp ingrediensene. Dette gjør jeg for å beholde flere av næringsstoffene i ingefærshot’en. Jeg vil ha mest mulig næring ut av min shot og dermed mest mulig effekt. En ekstra bonus er at det tar kortere tid å lage den 😉 Så da er det bare å sette i gang da vel?

Ingefærshot
Ingefærshot som styrker immunforsvaret
Porsjoner 2
Ingredienser
- 1 eple (gjerne et syrlig eple)
- 1/2 sitron
- 20 gr fersk ingefær
- 10 dråper stevia (eller 1 ss honning)
Instruksjoner
- Du kan selvfølgelig lage denne ingefærshot’en i en juicemaskin. Har du ingen juicemaskin tilgjengelig, er det ingen grunn til å gi opp, da følger du bare denne fremgangsmåten;
- Rens ut kjernen av eplet og skallet av sitronen, og ha alle ingrediensene sammen i en blender. Når alt er godt blandet, heller du miksen over en sil og siler ut væsken. Press gjerne massen i silen med en skje, så du får ut så mye væske som mulig.
- Drikk med en gang eller hell på en flaske og oppbevar i kjøleskapet. Den er ihvertfall holdbar 3-4 dager, men som med alle ferske varer så er den mest effektiv med en gang. Skål!
Notater
TIPS – Gurkemeie er et vidundermiddel for kroppen. Det kan være vanskelig å få tak i fersk gurkemeie, men gjør du det, så følg gjerne denne oppskriften på ingefærshot med gurkemeie! Super vidunderdrikk som kroppen din vil elske deg for 🙂
