Jippi – tilbud på all søtningsmiddel du trenger til julebaksten!

on

Perfekt timing med tilbud nå i julekakebakingen! Prislappen på alternative søtningsmidler kan  være ganske høy, derfor er det smart å bunkre opp nå når det er tilbud.

Hos nettbutikken x-life er det nå mange tilbud – løp og kjøp 🙂 Disse søtningsmiddlene er det jeg bruker mest, og vet du hva? De er alle på tilbud nå 🙂

Fibersirup Clear
Fibersirup Clear
Fibersirup Clear

Denne koster nå kun kr 59, i helsekostbutikken betaler du over 90 kroner. Denne bruker jeg bakst som skal ha en myk og seig konsistens, kanskje en bar, kransekake eller mandelkuler.

 

 

Fibersirup Gold
Fibersirup Gold
Fibersirup Gold
Fibersirup gold er også på tilbud til kun kr 59. Jeg bruker denne som en sirupssaus på en frokostblanding eller kanskje en Chiapudding.

 

 

 

Sukrin Gold
Sukrin gold
Sukrin gold
Sukrin gold er en av favorittene med en mild søtsmak.
Den har en sukkerkonsistens og er lys brun på farge. Den karamellisere seg lett og passer godt til for eksempel brente mandler.
Denne får du nå til kun kr 59, normalpris er 79.

 

 

Sukrin melis
Sukrin melis
Sukrin melis
Sukrin melis har en melis struktur, og er ypperlig til det meste av baking. Jeg bruker sukrin melis fremfor sukrin eller sukrin+ fordi jeg syns den er bedre på smak og blander seg godt inn i alle oppskrifter, selv når du ikke steker eller koker. Eksempel er marsipan, kokosmakroner, bounty sjokolade eller sjokoladekake. Skal du ha kun en sukrin versjon, så er det denne du velger.

 

 

 

 

Stevia

Stevia dråper kommer både i nøytral smak og med ulike smaker. Disse bruker jeg i tekoppen, frokostgrøten, baking – ja omtrent det meste jeg spiser som har en søt smak 🙂

Det jeg bruker mest er disse;

Stevia Nøytral smak
Stevia Nøytral smak
Stevia dråper med nøytral smak

 

 

 

Stevia med vanilje smak
Stevia med vanilje smak
Stevia dråper med vanilje smak.

 

 

 

Stevia med sjokolade
Stevia med sjokolade
Stevia dråper med sjokolade

 

 

 

Tilbudene varer ut uken, eller så langt lageret rekker. Så det er bare å handle i vei så er den sukkerfrie julen reddet 🙂

/adlink  i lenker/

OM DU ØNSKER, FØLG MEG GJERNE på FACEBOOK og INSTAGRAM . VI SES DER DA 🙂