Kokoskuler

Kokoskuler er en superenkel og kjempegod lørdagssnacks! Du har kanskje ingrediensene allerede, så da er det bare å sette i gang å bake!

Disse  kokoskulene har en ren og søt kokossmak uten at det blir for mektig. De blir bare enda bedre om de får stå litt i kjøleskapet, så hvis ikke alle forsvinner i kveld kan du glede deg til gode smaker i morgen også 🙂

De siste dagene har jeg eksperimentert med ulike snackskuler, og disse ble den absolutte favoritten blant alle i testpanelet! Dette er en vinner blant både store og små, anbefales 🙂

Nam nam, kjempegode kokoskuler med kun to hovedingredienser!
Nam nam, kjempegode kokoskuler med kun to hovedingredienser!

 

Kokoskuler

Med kun fire ingredienser, enklere kan det vel ikke gjøres?

Ingredienser

  • 150 gram dadler - uten kjernen (legg de gjerne i vann på forhånd så de blir myke, sil av vannet før bruk) (Tilsvarer ca 20 stk)
  • 200 gram kokosmasse
  • 10 dråper stevia vanilje *
  • ett dryss salt

Instruksjoner

  • Bland alle ingrediensene unntatt ca 1/2 dl kokosmasse i en foodprosessor. Kjør foodprosessoren til blandingen blir jevn. Dette tar litt tid, kanskje 5-7 min. avhengig av hvor kraftig foodprosessoren din er. 
  • Rull kulene og rull de i kokosmasse. Jeg fikk ca 15 kuler av denne oppskriften. 

* Jeg bruker denne stevia vanilje (adlink). Om du ønsker, kan du erstatte stevia med f.eks sukrin melis eller vanlig melis. Smak deg frem til ønsket søtmengde.

Kokoskuler - kjempegod og sunn lørdagssnacks!
Kokoskuler – kjempegod og sunn lørdagssnacks!
LIKER DU DET DU SER? FØLG OSS GJERNE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM. VI SES DER DA 🙂