Kokoskuler

Kokoskuler er en superenkel og kjempegod lørdagssnacks! Du har kanskje ingrediensene allerede, så da er det bare å sette i gang å bake!

Disse  kokoskulene har en ren og søt kokossmak uten at det blir for mektig. De blir bare enda bedre om de får stå litt i kjøleskapet, så hvis ikke alle forsvinner i kveld kan du glede deg til gode smaker i morgen også 🙂

De siste dagene har jeg eksperimentert med ulike snackskuler, og disse ble den absolutte favoritten blant alle i testpanelet! Dette er en vinner blant både store og små, anbefales 🙂

Nam nam, kjempegode kokoskuler med kun to hovedingredienser!
Nam nam, kjempegode kokoskuler med kun to hovedingredienser!

Kokoskuler

Med kun fire ingredienser, enklere kan det vel ikke gjøres?
Forberedelser 10 minutter
Total tid 10 minutter

Ingredienser

  • 150 gram dadler - uten kjernen (legg de gjerne i vann på forhånd så de blir myke, sil av vannet før bruk) (Tilsvarer ca 20 stk)
  • 200 gram kokosmasse
  • 1 ts vanilje ekstrakt (kan sløyfes om du ikke har)
  • ett dryss salt

Instruksjoner

  • Bland alle ingrediensene unntatt ca 1/2 dl kokosmasse i en foodprosessor. Kjør foodprosessoren til blandingen blir jevn. Dette tar litt tid, kanskje 5-7 min. avhengig av hvor kraftig foodprosessoren din er. 
  • Rull kulene og rull de i kokosmasse. Jeg fikk ca 15 kuler av denne oppskriften. 
Kokoskuler - kjempegod og sunn lørdagssnacks!
Kokoskuler – kjempegod og sunn lørdagssnacks!