Kokoskuler er en superenkel og kjempegod lørdagssnacks! Du har kanskje ingrediensene allerede, så da er det bare å sette i gang å bake!
Disse kokoskulene har en ren og søt kokossmak uten at det blir for mektig. De blir bare enda bedre om de får stå litt i kjøleskapet, så hvis ikke alle forsvinner i kveld kan du glede deg til gode smaker i morgen også 🙂
De siste dagene har jeg eksperimentert med ulike snackskuler, og disse ble den absolutte favoritten blant alle i testpanelet! Dette er en vinner blant både store og små, anbefales 🙂
Kokoskuler
Med kun fire ingredienser, enklere kan det vel ikke gjøres?
Ingredienser
- 150 gram dadler - uten kjernen (legg de gjerne i vann på forhånd så de blir myke, sil av vannet før bruk) (Tilsvarer ca 20 stk)
- 200 gram kokosmasse
- 1 ts vanilje ekstrakt (kan sløyfes om du ikke har)
- ett dryss salt
Instruksjoner
- Bland alle ingrediensene unntatt ca 1/2 dl kokosmasse i en foodprosessor. Kjør foodprosessoren til blandingen blir jevn. Dette tar litt tid, kanskje 5-7 min. avhengig av hvor kraftig foodprosessoren din er.
- Rull kulene og rull de i kokosmasse. Jeg fikk ca 15 kuler av denne oppskriften.