Mandel snackskuler – fantastisk nytelse! Hvorfor ikke prøve denne til lørdagskosen? Karamellaktig seig i konsistens med en søt mandelsmak.
Ingredienser mandel snackskuler
100 gram mandelmel/ malte mandler
2 ss kakao
1 ss mandelsmør
1 ss kokosolje, lett smeltet
20 dråper stevia
5 ss fibersirup clear
1 ts vaniljepulver
Valgfri pynt/ dip – jeg brukte hakkede salte mandler, og det smakte helt perfekt! Salte mandler har jeg lagd før, og du finner oppskriften HER. Du kan også bruke kokos eller andre nøtter.
Fremgangsmåte
Bland sammen alle ingredienser, jeg brukte håndmikser til dette. Deigen er litt seig, men blander seg greit. La røren stå litt i kjøleskapet for å stivne, så blir den lettere å forme i små kuler.
Form til kuler, eller hva slags form du vil, rull kulene i hakkede nøtter, kokosmasse eller hva du vil. Kulene er kjempegode selv uten noe pynt.
Nyt deilige snackskuler, karamellaktig seig i konsistensen, med en smak av søte mandler kombinert med salte sprø nøtter utenpå, mmmnydelig!
Snackskulene kan oppbevares i tett glass i kjøleskapet. Men la oss være ærlige – disse blir borte før vi trenger å snakke om noe oppbevaring 🙂