Nydelig kakao med krem – perfekt tilbehør når snøen laver ned mens gradestokken går samme vei. Frostrøyken står ut av munnen mens du traver avgårde på ski eller kjemper med islaget på frontruta. Endelig – vinteren er virkelig her!
Med vinteren følger også koselige hytteturer, aketurer, skiturer, frosne fingertupper og røde kinn. Mørke kvelder innendørs med stearinlys og kanskje flammer i peisen. Hele bildet blir komplett med en deilig kakao! Gjerne toppet med deilig kokoskrem 🙂

Denne gangen lagde jeg en kopp kakao kun fordi jeg hadde så lyst på noe søtt og varmt. Og vet du hva – den smakte kjempegodt selv om jeg ikke har vært på skitur først 🙂
Ingredienser
- 2 dl mandelmelk (jeg bruker usøtet mandelmelk)
- 1 ss kakao
- 1 ss sukrin melis eller sukker
- 5 dråper stevia sjokolade eller vanilje smak
- En liten klatt smør
Valgfri topping – min topping i dag ble kokoskrem, som du finner oppskrift på HER, og et lite dryss sukkerfri mørk sjokolade. Så vidunderlig godt!
Kok opp alle ingrediensene, hell de over i krus og topp med kokoskrem eller krem og gjerne et dryss med revet mørk sjokolade. N y y y y t 🙂
