Om

Tusen takk for at du besøker min blogg!

REN OG EKTE MAT

Med denne bloggen ønsker jeg å gi deg inspirasjon og oppskrifter til ren og ekte mat som er godt for deg <3

Er kosthold viktig for vår helse?

Tenk på dette – hver eneste celle i vår kropp er et resultat av det vi har spist, drukket eller pustet inn. Hver eneste celle! Ja kostholdet er ekstremt viktig om vi ønsker en kropp som fungerer og gir oss energien vi trenger i hverdagen.

Det jeg har funnet ut

Jeg er ingen kokk eller lege, men jeg har over 40 års erfaring med å spise feil, jo-jo slanke meg og sloss med kroppen fordi den ikke vil gjøre som jeg vil. Etter mye prøving og feiling har jeg blitt enig med min egen kropp om at vi trives best med et kosthold som består av belgvekster som erter, bønner og linser, grønnsaker, fullkorn, frukt, bær, nøtter og kjerner, uten mat fra dyreriket. Dette kalles også et plantebasert kosthold.

Dette kostholdet gjør at jeg går ned i vekt, har mer energi, ingen betennelser i kroppen, bedre hud, sover bedre og har et bedre og jevnere humør. Det er ikke noe abrakadabra eller hokus pokus med dette kostholdet. Etter hvert som jeg endret kostholdet har jeg oppdaget at mange har de samme opplevelsene som meg, kroppen fungerer rett og slett bedre på et rent kosthold. Er det ikke egentlig ganske logisk – ren mat gir en ren kropp?

Hvorfor denne bloggen

Jeg ønsker med denne bloggen å gi deg oppskrifter som kan inspirere deg til å spise ren og ekte mat. Dette er min store passion i livet, og jeg elsker å eksperimentere meg frem til sunnere mat som også smaker nydelig!

Er du også en matblogger? Retningslinjer for deling av oppskrifter

Er du matblogger? Tenkte du at det ville være fint å kopiere mine oppskrifter inn på din blogg? Ja det må du gjerne gjøre, men da legger du også inn link til min blogg på din blogg. Altså ikke bare kopier oppskriften og presenter den på din blogg, men legg inn en komplett link.

De fleste som har en matblogg tjener ingenting eller veldig lite på å gjøre denne jobben, og det ligger faktisk en god del arbeid bak det å lage oppskrifter. Den lønnen man da får er en takk eller en hyggelig bemerkning fra noen som har prøvd oppskriftene, og det er så utrolig hyggelig å få!

Så æres den som snekret sammen den oppskriften, tenker jeg 🙂 Takk for at du respekterer dette 🙂 

Janne

Jeg håper jeg kan inspirere deg til å prøve mine oppskrifter, og at du jevnlig besøker denne bloggen for å fylle på med nye ideer i ditt kosthold!

Hvis du ønsker kan du motta nyhetsbrev, registrer deg da her:

[mc4wp_form id=»1056″]

Janne