Påskemarsipan

Vi elsker marsipan! Og denne marsipanen er bare helt perfekt! Og så enkel å lage selv 🙂

Selv om påsken blitt litt annerledes i år, så må vi ha påskemarsipan 🙂 Alle her bare elsker marsipan, så ingen påske uten.

NAM 🙂

Påskemarsipan

Nydelig påskemarsipan som du lett lager selv

Ingredienser

  • 80 gr mandelmel (har du ikke mandelmel, kan du kverne mandler i en mandelkvern)
  • 100 gr melis
  • 1,5 ss vann
  • 1/2 ts mandel ekstrakt (bruker du mandel essens må du bruke litt mindre, smak deg frem med riktig mengde)
  • 1 ts gul konditorfarge (kan sløyfes)

Instruksjoner

  • Bland sammen alle ingrediensene og bland godt sammen
  • For å få riktig konsistens så er det millimetere som teller her. Blir det for bløtt, tilsett mer mandelmel, for tørt tilsett mer vann. Juster med små små mengder til konsistensen er helt perfekt.
  • Kna deigen godt. Du vil kjenne at deigene blir mer og mer seig jo mer du knar. Nå vil den også bli lettere å forme til kule, stenger eller andre fasonger.
  • Rull ut kuler eller pølser
  • Hvis du vil kan noen av kulene dyppes i smeltet sjokolade, mmm nam
  • Klar til å nyyytes 🙂
  • Marsipanen holder seg godt i kjøleskapet
En skål med påskemarsipan foran peisen så er alt perfekt!
  • 36
    Shares