Sjokolade chiapudding

Sjokolade chiapudding er en super frokost, lunsj, dessert eller snacks når du er småsulten. Chiafrøene metter godt og er proppfull av gode næringsstoffer.

Jeg har laget flere varianter av chiapuddingen før, du kan jo for eksempel også prøve med sitronsmak, lakris eller bringebær, om det skulle friste. Det morsomme med chiapudding er at det er ingen begrensninger på hvilke smaker du kan tilsette, her er det bare å bruke fantasien å sette i gang.

Sjokolade chiapudding
Sjokolade chiapudding
Ingredienser
  • 1 dl kokosmelk
  • 1 dl mandelmelk
  • 10 dråper stevia
  • 1/2 ts vaniljepulver
  • 3 ss kakao
  • 3 ss chia frø
  • Valgfri topping – f.eks nøtter, frø, bær og/ eller nøttesmør.

Rør sammen alle ingrediensene, hell blandingen over i porsjonsglass og sett de i kjøleskapet i ca 1 time. De kan gjerne stå i kjøleskapet over natten, så er de frokosten klar når du våkner.

For topping tar du det du har tilgjengelig. Det er veldig godt med noe sprøtt som nøtter og/ eller frø og kanskje litt lønnesirup. Jeg brukte også pulver av frysetørkede bringebær og det passet veldig godt sammen med sjokoladesmaken 🙂

Sjokolade chiapuddingen
Sjokolade chiapuddingen